Sektör Oturumlarının İkinci Konuğu QuickShipper Firması Oldu

Bölümümüz ve kulübümüz tarafından ortaklaşa düzenlenen sektör oturumları etkinlik serimizin ikinci konuğu QuickShipper firması oldu. QuickShipper firması, uluslararası evrak ve paket taşımacılığı yapan, aynı zamanda mikro ihracat kabiliyetine sahip olup yurtdışı kargo gönderimi yapmaktadır. Kutlubey kampüsü kütüphane konferans salonunda düzenlenen etkinliğe firmanın Genel Müdürü Çetin Yalçın ile firmanın iş ortakları Erin Ersoy ve İsmail Bolovan katıldılar. Uluslararası kargo taşımacılığı ve iş dünyası üzerine deneyimlerini paylaşan katılımcılar ayrıca öğrencilerimize çok sayıda tavsiyede bulundu. Etkinlik sonunda katılımcılarımıza bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Emine Genç tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Bununla birlikte etkinlik sonunda katılımcılar ile öğrencilerimiz sohbet etme şansı elde ettiler. Hem öğrencilerimiz hem de bölümümüz adına katılımcılarımıza değerli vakitlerini bizlere ayırdıkları için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.